ANNONS
Nu släpps remissen för ny del av Citylab

Nu släpps remissen för ny del av Citylab

annons
ANNONS

Sweden Green Building Council släpper nu remissversionen av Citylab Guide – Hållbar stadsutveckling för aktör, handledning och certifiering.

Guiden och certifieringen som nu släpps på remiss är den andra delen av tre planerade i Citylab – den första svenska certifieringen för hållbar stadsutveckling. Den första delen släpptes i januari 2018. Den tredje delen ska värdera hållbarheten i en färdig stadsdel och släpps i oktober 2019. Remissperioden pågår till och med den 8 februari 2019.

– Det känns jättekul att remissen släpps nu, och vi ser mycket fram emot att få in massor av svar. Vi i projektgruppen vill särskilt tacka arbetsgrupperna och gruppledarna som deltagit i utvecklingen av guiden, säger Sigrid Walve, chef Citylab på SGBC.

Sponsrat innehåll från KONE
ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.