ANNONS
Hållbart Byggande på Fastighetsmässan

Hållbart Byggande på Fastighetsmässan

annons
ANNONS

Den 6-7 mars är det dags för Fastighetsmässan i Stockholm. Hållbart Byggande är på plats och kommer bland annat att moderera ett panelsamtal med branschföreträdare för betong, trä och metall.

Fastighetsaktörer från hela Sverige mötes på Fastighetsmässan i Stockholm nästa vecka. Mässan går av stapeln på Kistamässan norr om Stockholm och det väntas bli två intensiva heldagar med produkter och innovationer från 280 utställare samt ett fullspäckat seminarieprogram med föredrag inom alltifrån innemiljö, hållbarhetscertifieringar och cirkulär ekonomi till innovationer inom energieffektivitet och brandsäkerhet.

På agendan står bland annat digitalisering där till exempel Arash Gilan, vd för den digitala mediebyrån Viva Media, berättar om vad digitaliseringen innebär för fastighetsbranschen. Anne Håkansson, professor vid UIT och docent vid ICT-skolan, KTH, har över 25 års erfarenhet av forskning inom AI. Hon pratar om vilken betydelse AI kan ha för smarta städer och samhällen, vilka styrkor och potentiella fallgropar som finns med olika AI-tekniker.

Anna Kinberg Batra, tidigare partiledare för Moderaterna, delar ut pris till Framtidens Fastighet och ger även sin syn på livet efter partipolitiken och insikter om ledarskap. En annan före detta moderatpolitiker, Anders Borg, håller ett föredrag under mässan och ger sina perspektiv på framtidens fastighetssektor. Det blir även ett politiskt inslag från Stefan Attefall och Lennart Weiss som presenterar förslag på bostadspolitiska lösningar över partigränserna.

Panelsamtal om trä, betong och metall

Hållbart Byggande är på plats under konferensen och kommer i samarbete med Fastighetsmässan att moderera seminariet Tema byggmaterial. Malin Löfsjögård, vd på Svensk Betong, Johan Lindström, vd på Plåt & Ventföretagen och Susanne Rudenstam, kanslichef på Sveriges Träbyggnadskansli, möts i ett panelsamtal om byggmaterial och klimatsmart byggande. Seminariet hålls 9:15-10:00 onsdagen den 6 mars.

Har du en fråga du skulle vilja ställa om trä, betong eller metall? Under seminariet har du chans att ställa frågor till paneldeltagarna.

Läs mer om seminarieprogrammet och mässan här.

 

Susanne Rudenstam, Johan Lindström och Malin Löfsjögård. Foto: Anders Roth/Björn Petrén/Boel Ferm

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.