Fastighetsmässan 15-16 mars med fokus på fastighetsförädling

Fastighetsmässan 15-16 mars med fokus på fastighetsförädling

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Årets tema för fastighetsmässan är fastighetsförädling som verkligen ligger i tiden. Sverige har en mängd fastigheter med stor potential vilka behöver renoveras och uppdateras. Det handlar både om materialval och energieffektivisering, återbruk och återanvändning, något som både är aktuellt och avgörande för att upprätta hållbarhet på lång sikt.

Onsdagen den 15 mars öppnar mässan i Kista med ett för året nytt grepp, en halvdagskonferens – förvaltardagen. Dagen inleds med frukost och bjuder på ett upphöjt talarprogram med stora och intressanta namn som bland annat Anna Werner från Svensk solenergi och Kaj Winther från Fastighetsägarna. Konferensen anordnas tillsammans med Vitec Bygg & Fastighet.

Vidare kommer mässan att bjuda på fullspäckade scener med blandade talare som kommer att lyfta alla delar av hållbart tänk kring renovering och förädling av fastigheter, driftnetto, hur vi bäst förvaltar fastigheter och alla typer av energibesparingar.

Ett brett utbud med spännande inslag

Mässan bjuder även på spännande inslag som narkotikahundar vilka kommer att visa upp sök på en av mässans två grönområden. Detta sök anordnas av en utställare som arbetar med säkerhet i utomhusmiljö. Just utomhusmiljö har ett dedikerat område på mässan där produkter och fordon som verkar i denna miljö kommer finnas med. I detta område erbjuds även demonstration av HLR.

Fastighetsmässan kommer som alltid att erbjuda alla besökare ett brett och omfattande antal utställare vilket gör den mycket attraktiv för alla som arbetar i och kring fastighetsbranschen.

Varmt välkomna.

Sponsrat innehåll från Bauroc
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.