Stora affärsmöjligheter under FastighetMässan och Elmässan

Elmässan & FastighetsMässan Syd 7-8 februari 2024

Stora affärsmöjligheter under FastighetMässan och Elmässan

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Den 7-8 februari 2024 samlades el- och fastighetsbranschen på Malmömässan för en efterlängtad mötesplats där hållbarhet, produktnyhter och kompetensutbildning stod i fokus. Mötesplatserna samlade tillsammans över 170 utställare och fler än 5390 besökare. Affärsmöjligheter och ekonomisk tillväxt var också något som genomsyrade de två dagarna

På de tre scenerna kunde man lyssna till ett brett program med branschexperter och inspiratörer Evin Cetin, Stefan Ingves och Emma Kragelund fyllde stolarna vid scenerna när dem berättade om gängkriminalitet, världsekonomi och vad man behöver ha med sig när man är ny i elbranschen. Fokus för scenprogrammet var bland annat säkerhet, digitalisering och hållbarhet. Utöver inspirerande talare och ett trevligt branschmingel så innehöll dagarna tre halvdagar; Fastighetssäkerhet, Förvaltardagen och Solteknikdagen där besökarna visade stort intresse tidigt, redan när föranmälan öppnades under hösten.

Viktig mötesplats

”Att som arrangör se engagemanget från besökarna och affärerna det resulterar i på mässgolvet är alltid roligt. Det känns oerhört viktigt att kunna bidra till ett sådant affärsklimat för båda branscherna just nu. När vi dessutom kan erbjuda ett seminarie- och konferensprogram av högsta kvalité med viktiga ämnen som engagerar gör det mötesplatsen viktig ur många aspekter,” säger Mikaela Kämpendahl, projektledare för Fastighetsmässan och Elmässan.

FastighetsMässan och Elmässan går tillsammans igen på Malmömässan 4-5 februari 2026. Men för alla besökare och utställare som inte vill vänta till dess så går Elmässan 16-17 februari 2024 och FastighetsMässan 12-13 mars 2025, båda i Stockholm.

Sponsrat innehåll från Fristads
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.