ANNONS
Bravida och KTH diskuterar FTX för miljonprogrammen

Bravida och KTH diskuterar FTX för miljonprogrammen

annons
ANNONS

Den 5:e april anordnar Bravida och KTH ett gemensamt seminarium för att diskutera energieffektiv värmeåtervinning och olika lösningar som behöver utvecklas för att uppnå energimålen för miljonprogrammet.

Seminariet handlar om effektiv värmeåtervinning i flerbostadshus utifrån en undersökning av värmepumparnas potential som ett alternativ till ventilationsväxlare. KTH och Bravida har skickat in en forskningsansökan till Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond, SBUF. Målsättningen i det föreslagna forskningsprojektet är att utveckla ett alternativ till FTX-system för flerbostadshus. Seminariet är tänkt att ge möjlighet att diskutera olika former för ett samarbete kring det förslagna forskningsprojektet.

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.