Ny vd leder fossilfri satsning på ABC Vent

Foto ABC VENT

Ny vd leder fossilfri satsning på ABC Vent

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Anette Andersson tar över som vd på ABC Ventilationsprodukter AB när företaget startar omställningen mot fossilfri produktion.

Bolaget går nu in i en expansiv fas med utveckling av verksamheten och nya produktkoncept. Till 2025 ska också företagets klimatneutrala och fossilfria produktionsanläggning stå färdig. För att lyckas med denna satsning kommer ABC Ventilationsprodukters ägare Ingemar Carlsson att lämna vd-posten och ta rollen som utvecklingsansvarig. Till ny vd har Anette Andersson utsetts. Hon har de senaste 15 åren lett företagets försäljning och marknadsutveckling, varav de 2 senaste åren som vice vd/COO.

Annons

– Jag vill först och främst tacka Ingemar och vår styrelse för det fortsatta förtroendet! Allt pekar på att 2020 blir vårt bästa år någonsin och det känns väldigt spännande att få leda företaget vidare. Vi antar utmaningen och vill dra vårt strå till stacken för att kunna nå de gemensamma klimatmålen för Sverige och med hjälp av våra fantastiska medarbetare skapar vi ett starkare ABC Vent med fokus på framtiden. Våra satsningar kommer innebära rekryteringar, säger Anette Andersson.

– Vi är mycket glada över att Anette tillträder tjänsten då vi känner oss trygga med att Anettes positiva engagemang kommer att fortsätta utveckla företagets verksamhet vidare. Jag kommer samtidigt att utveckla min egen roll och arbeta med övergripande produkt/affärsutveckling, säger Ingemar Carlsson.

 

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.