ANNONS
Två Instalcobolag får uppdrag i Solna strand

Två Instalcobolag får uppdrag i Solna strand

annons
ANNONS

Instalcobolagen VVS Kraft och VVS-Metoder har fått uppdrag att delta i ombyggnationen av kvarteret Nöten 5 i Solna strand i Stockholm. Uppdraget gäller renovering av 35 000 kvadratmeter kontorsyta.

VVS Krafts och VVS-Metoders uppdrag gäller utförandeentreprenad åt Zengun där Vasakronan är beställare. Det gemensamma ordervärdet uppgår till cirka 40 miljoner. Kv Nöten 5 är en kontorsfastighet byggd 1986 som nu byggs om och moderniseras. Arbetet gäller tre tidigare huskroppar som ska renoveras och bindas samman med en länkbyggnad i glas. Mellan husen mot vattnet byggs en modern gemensamhetsyta. Ambitionen är att fastigheten ska miljöcertifieras enligt LEED Guld.

– Det här är totalrenovering av flera byggnader tillsammans med en nybyggnad där vi ska göra omfattande rörarbeten i husen. Arbetet utför vi tillsammans med vårt systerbolag VVS-Metoder. Vi ser fram emot uppdraget åt Zengun och Vasakronan, säger Ola Klockarås, vd på VVS Kraft.

Instalco har flera projekt, både pågående och tidigare, i Solna strand där området genomgår en modernisering från tidigare industriområde till modernt kontors- och företagsområde.

Kv Nöten Solna Strand. Foto: Instalco

Sponsrat innehåll från Abetong
ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

PROVA HÅLLBART BYGGANDE UTAN KOSTNAD

FULL TILLGÅNG TILL ALLT INNEHÅLL

Nu vill vi erbjuda dig att prova på hela vårt innehåll. Genom Hållbart Byggande får du uteslutande kvalitetsjournalistik och en heltäckande bevakning av bygg- och fastighetssektorn – alltid med ett hållbarhetsperspektiv. Nyheter, aktuella projekt, intervjuer, fördjupningar, analyser, branschtrender, karriär och mycket mer.

2 månader gratis. Avsluta när du vill.