Instalco får ny vd och koncernchef

Instalco får ny vd och koncernchef

ANNONS

Annons

Robin Boheman, tidigare förvärvs- och affärsutvecklingschef och CFO för Instalco, är ny verkställande direktör och koncernchef för installationskoncernen.

Han efterträder Per Sjöstrand, tidigare vd och grundare av Instalco, som går vidare och tar positionen som styrelseordförande i Instalco. Robin Boheman, 37 år, var den allra först anställda i Instalco efter Per Sjöstrand och har varit en del av koncernledningen sedan starten. Robin arbetade 2014-2019 som förvärvs- och affärsutvecklingschef och utsågs 2019 till CFO för koncernen.

– Redan idag står vi rustade för den gröna omställning som sker i samhället där Instalcos hållbarhetsarbete är centralt. Det är vi som har kunskapen och förmågan att för kunden föreslå och genomföra de mest hållbara och energieffektiva installationerna. Det vill jag fortsätta att utveckla och jag är övertygad om att det kommer att vara avgörande i bygg- och installationsbranschen i framtiden, säger Robon Boheman.

– Robin Boheman har sedan han anställdes arbetat tätt ihop med Per Sjöstrand. Styrelsen är mycket glad att Robin accepterat att ta över rollen som vd efter Per. Hans erfarenheter från koncernens förvärvsarbete och ekonomifunktion gör honom till en utmärkt efterträdare. Med Robin som ny vd säkerställer vi kontinuitet för Instalco, säger Olof Ehrlén, fram till idag styrelseordförande för Instalco.

 

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.