ANNONS
AFRY anställer ny hållbarhetschef

AFRY anställer ny hållbarhetschef

annons
ANNONS

Affärsområdet Buildings på AFRY utökar ledningsgruppen med en hållbarhetschef. Syftet med inrättandet av den nya tjänsten är att driva på utvecklingen av affärer och tjänster inom hållbarhet och kunna bidra i större utsträckning till AFRYs övergripande hållbarhetsvision.

Kaia Eichler, som har byggt upp sektionen inom hållbart byggande i Göteborg, tar nu steget vidare och blir hållbarhetschef för affärsområdet Buildings. I den nya rollen som hållbarhetschef kommer Kaia att sätta hållbarhet och hållbara lösningar i byggnader i fokus. Hon kommer att arbeta strategiskt, söka samarbeten och bygga affärsnätverk.

Kaia Eichler är civilingenjör inom väg och vatten, med inriktning på installationsteknik, och har jobbat på AFRY sedan 2016. Kaia har jobbat i byggbranschen drygt nio år med energi-, miljö- och miljöcertifieringssamordning med fokus på byggnads- och fasadoptimering, innovativa energilösningar och med strategisk rådgivning i tidiga skeden. De senaste tre åren har hon byggt upp en sektion inom hållbart byggande i Göteborg.

Affärsområdet Buildings samlar 2200 konsulter i sex länder.

ANNONS
Annons
Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.