COWI rekryterar Marknadschef från AFRY

COWI rekryterar Marknadschef från AFRY

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Mats Wang-Hansen har rekryterats som ny Marknadschef inom Industridivisionen på teknikkonsultbolaget COWI. Han har lång erfarenhet av projekt inom energiomställning och kommer närmast från en roll som Strategi- och affärsutvecklingschef på AFRY Management Consulting.

Mats Wang-Hansen har under hela karriären jobbat med att utveckla affärer kring energiomställning, med allt från energisystemutredningar till strategisk rådgivning för myndigheter, energibolag, industrier och investerare.

Den 28 augusti tillträder han tjänsten som ny Marknadschef inom Industri på COWI.
– Utvecklingen mot att skapa ett fossilfritt samhälle med satsningar på stora industriella projekt har accelererat kraftigt. Det är många stora svenska projekt som snabbt ska genomföras. Därför tilltalas jag av COWI som är bland de främsta aktörerna i branschen som kan se till att detta händer på ett smart och effektivt sätt, säger Mats Wang-Hansen.

Annons

Viktigt resurs

COWIs mål är att bara arbeta med projekt som bidrar till kundernas gröna omställning. Ett resultat av detta är att COWI säger nej till uppdrag kopplade till fossila bränslen.

– Mats erfarenheter och kunskaper tillför mycket till COWI och hans stora intresse och engagemang för energiomställning kommer att vara en stor resurs för våra kunder, säger Karin Genemo, Divisionschef Industri på COWI.

Mats Wang-Hansen har under sina 15 år i teknik-, och managementkonsultbranscherna arbetat som elsystemsexpert och investeringsrådgivare samt med regulatoriska frågor och marknadsdesign för elnät och elmarknad åt myndigheter och andra intressenter. Han har varit chef på Pöyrys Göteborgskontor och kommer närmast från en roll som Strategi- och affärsutvecklingschef inom AFRY Management Consulting.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.