ANNONS
Hon blir ny vd för SundaHus

Hon blir ny vd för SundaHus

annons
ANNONS

Styrelsen för SundaHus i Linköping AB har utsett Lisa Elfström till ny VD. Lisa tillträder tjänsten den 6 maj och ersätter Arvid Jannert som efter 8 år lämnar sin position för en mer aktiv roll i styrelsen med fokus på företagets övergripande strategier.

– Jag är glad över att kunna presentera Lisa Elfström som ny VD säger SundaHus styrelseordförande Simo Pykälistö. Lisa har haft olika ledande positioner sedan 2011 och har en djup förståelse för komplexiteten i verksamheten och hur bolaget kan hjälpa företag och organisationer med att skapa långsiktigt värdefulla byggda miljöer genom enkla och effektiva lösningar för medvetna materialval. Jag är övertygad om att hon kommer kunna vidareutveckla det som Arvid Jannert byggt upp och leda företaget till nästa steg i utvecklingen och skapa innovativa och hållbara lösningar som leder till en giftfri och god bebyggd miljö, avslutar han.

– Jag är mycket hedrad och glad över det förtroende som styrelsen nu ger mig. Jag ser fram emot att få leda och utveckla ett företag som med stark innovationskraft och kompetens skapat ett erbjudande som förenar miljönytta med affärsnytta, säger Lisa Elfström.

Foto: Lars Segerström

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.