Han blir ny vd för SundaHus

Marcin Szymanski

Han blir ny vd för SundaHus

ANNONS

Annons

I början av mars meddelade SundaHus att Lisa Elfström slutar som vd. iBinder Group har nu utsett en ny vd för dotterbolaget.

Marcin Szymanski tillträdde sin nya tjänst i början av april och ingår nu i koncernens ledningsgrupp.

– Det känns spännande och roligt att bli en del av SundaHus och iBinders resa. Vi ska fortsätta att hjälpa våra kunder att göra fler medvetna och hållbara val och jag ser en enorm potential i vår gemensamma plattform. Vi har en unik produkt och det finns stora möjligheter att utveckla och expandera vårt erbjudande, säger Marcin Szymanski.

Marcin Szymanski har över 15 års erfarenhet av affärsutveckling i en internationell kontext och har hjälpt några av världens största företag att göra sina tjänster mer hållbara med hjälp av digitalisering. Han kommer senast från rollen som Chief Sales Officer på SaaS-bolaget XMReality.

– SundaHus har en ledande position på den nordiska marknaden och har framöver en viktig roll att spela i koncernens fortsatta tillväxt. I Marcin får vi en lagspelare med ett tydligt marknadsfokus, stor erfarenhet av internationell försäljning och ett härligt driv. Tillsammans ska vi utveckla vårt erbjudande och stärka vår närvaro både i och utanför Sverige, säger Per Hedebäck, vd och koncernchef på iBinder Group, den nordiska digitala plattformen för informationshantering inom bygg- och fastighetsbranschen, som i december förra året förvärvade SundaHus.

 

Sponsrat innehåll från Soltech

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.