• Skandinaviska en av de hetaste 2022

Skandinaviska en av de hetaste 2022

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Skandinaviska Områdesskydd listas som en av den mest eftertraktade leverantörerna 2022 av Byggfakta Docu, vilket tas emot med stor glädje.

Byggfakta DOCU har sammanställt de mest besökta leverantörerna 2022 i Nordens största digitala produktkatalog för byggmaterial, och Skandinaviska Områdesskydd hamnar på en 18:e plats. I topp ligger bland annat leverantörer av stadsmöbler och våtrum.

Bland framgångsfaktorerna föregående år identifieras hållbarhetstänk och dokumentation – något som Byggfakta på den egna siten jobbar för att förbättra och underlätta. Sofia Fehler är infrastrukturansvarig på Skandinaviska Områdesskydd, och hon instämmer.

-Vi har lagt mycket tid på att dels undersöka, kontrollera och bedöma våra leverantörer, och dels redovisa det vi faktiskt vet och dela det med våra kunder så att de kan ta bättre beslut. Vi jobbar med Byggvarubedömningen och Sundahus till exempel, och är dessutom själva ISO-certifierande inom miljö och arbetsmiljö. Hållbarhetsfrågorna är definitivt här för att stanna, och det ser vi positivt på, säger Sofia Fehler.

Sponsrat innehåll från Bauroc
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.