ANNONS
Han blir SGBC:s nya chef för Miljöbyggnad
Foto SGBC

Han blir SGBC:s nya chef för Miljöbyggnad

annons
ANNONS

Sweden Green Building Council förstärker organisationen genom att rekrytera Jimmy Möller som ny chef för Miljöbyggnad.

Jimmy Möller har arbetat länge med fastighetsförvaltning och energifrågor och kommer närmast från Atrium Ljungberg, där han arbetat som teknik- och energisamordnare.

– Vi har nyligen gjort en översyn av Miljöbyggnad och uppdaterat certifieringen. Jimmys gedigna kunskaper och erfarenhet kommer att stärka oss ytterligare i detta viktiga skede, när vi hoppas att fler ska ta chansen att bidra till att vi når de svenska miljömålen, säger Lotta Werner Flyborg, vd på Sweden Green Building Council.

Läs mer: Ny version av Miljöbyggnad lanseras

– Hållbarhet är en väldigt viktig fråga för hela samhället. Där kan Miljöbyggnad aktivt bidra som ett kraftfullt verktyg för projekterings-, bygg- och förvaltningsskedet. Certifiering är ett väldigt bra sätt att få en oberoende validering av sin byggnad, säger Jimmy Möller som började den nya tjänsten den 4 maj.

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.