ANNONS
Dags att nominera till Solenergipriset 2018

Dags att nominera till Solenergipriset 2018

annons
ANNONS

Nu kan anläggningar och prestationer nomineras till Solenergipriset som delas ut varje år av branschföreningen Svensk Solenergi.

Vid prisutdelningen för Solenergipriset som kommer att hållas under mars-april 2018 kommer Årets anläggning och Årets prestation att koras.

Årets anläggning  avser en solvärme eller solelanläggning som kan marknadsföras som ett bra exempel och ges till den som låtit uppföra anläggningen medans Årets prestation ges till en person eller organisation som väsentlig bidragit till utvecklingen eller införande av solenergi.

Tidigare år har bland annat Skandia Fastigheter fått hedersomnämnande för sin anläggning i Väla centrum, Västfastigheter vann Årets anläggning 2016 för Skövde solcellspark och 2015 gick Årets prestation till Miljöförvaltningen, Stockholms stad för Hållbara Järva.

Foto: iStock

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.