Urbangreen expanderar – etablerar sig i västra Sverige

Urbangreen expanderar – etablerar sig i västra Sverige

ANNONS

Annons

Bolaget, som levererar systemlösningar för gröna tak och väggar, utökar organisationen med fyra medarbetare och etablerar sig i västra Sverige.

Försäljningsteamet utökas med två säljare, byggnadsingenjören Thomas Wiessner som har en lång erfarenhet av försäljning inom byggnadsbranschen mot entreprenörer, grossister och arkitekter samt Tobias Frisk som har arbetat med försäljning av sedumtak, sedum, vattenväxtmattor och växtvajersystem. Tillsammans ska Thomas och Tobias etablera Urbangreen i västra Sverige och utöka företagets engagemang i de södra delarna av landet.

Därtill har teamet för Projekt och entreprenad utökats med snickaren Gary Ortiz och projektassistenten Anette Eriksson. Anette har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, trädgård och odling. Gemensamt för de fyra nyförvärven är deras stora intresse för klimat- och hållbarhetsfrågor och deras ambition att göra skillnad när det kommer till dessa frågor, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Det finns inget bättre än att utöka teamet med nya drivna, engagerade och erfarna medarbetare. Att vi därtill etablerar närvaro i även västra Sverige är viktigt för vår fortsatta tillväxt. Vi hoppas att västkusten tar emot oss med öppna armar, säger Therese Lundstedt, vd Urbangreen.

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.