Thomas Concrete Group blir medlem i SGBC

Karin Gäbel

Thomas Concrete Group blir medlem i SGBC

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Koncernen går med i Sweden Green Building Council för att ta ännu mer aktiv roll i arbetet mot en hållbar byggbransch. Det skriver Thomas Concrete Group i ett pressmeddelande.

– Det är ett naturligt steg för oss att bli medlem i Sweden Green Building Council. Hållbarhet har funnits på vår agenda sedan många år och vi har aktivt arbetat med att minska klimatpåverkan från vår verksamhet. Vi har drivit utvecklingen av alternativa bindemedel och bidragit till olika projekt inom branschen, säger Karin Gäbel, hållbarhetschef på Thomas Concrete Group.

– Ett samarbete inom branschen är den enda vägen mot ett hållbart byggande. Vi vill gärna delta i utvecklingen av olika certifieringssystem och verktyg genom vår kunskap och erfarenhet inom betong och inte minst klimatförbättrad betong. Vårt dotterbolag i Sverige, Thomas Betong var först ut på marknaden med att erbjuda betongprodukter med avsevärt lägre klimatpåverkan redan 2012.

Sponsrat innehåll från Paroc
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.