ANNONS
Solceller på Stockholms skoltak

Solceller på Stockholms skoltak

annons
ANNONS

Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB) har fått direktiv från Stockholms stad att se över möjligheterna att installera solenergi på stadens skoltak och nu projekterar teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang solcellsanläggningar för tio av Stockholms skolor.

Enligt ett pressmeddelande från Projektengagemang är arbetet igång och de tio solcellsanläggningarna ska vara installerade och driftsatta innan årets slut.

– Stockholms stad och SISAB vill göra staden mer miljövänlig och det här projekt ligger helt i linje med det. I längden kommer denna satsning förhoppningsvis att leda till minskad påverkan på miljön och sparade kostnader. Det är ett mycket roligt och utmanande arbete vi har framför oss, säger Lars Gustafsson, uppdragsledare på Projektengagemang.

Foto: SISAB

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

PROVA HÅLLBART BYGGANDE UTAN KOSTNAD

FULL TILLGÅNG TILL ALLT INNEHÅLL

Nu vill vi erbjuda dig att prova på hela vårt innehåll. Genom Hållbart Byggande får du uteslutande kvalitetsjournalistik och en heltäckande bevakning av bygg- och fastighetssektorn – alltid med ett hållbarhetsperspektiv. Nyheter, aktuella projekt, intervjuer, fördjupningar, analyser, branschtrender, karriär och mycket mer.

2 månader gratis. Avsluta när du vill.