ANNONS
Reflex Arkitekter tillsätter Covid-19-grupp

Reflex Arkitekter tillsätter Covid-19-grupp

annons
ANNONS

Reflex Future Force får i uppdrag att utforska och analysera de utmaningar som fastighetsägare kan stå inför efter Covid-19 och ta fram möjliga uppslag och framtidsscenarier kring hur man hittar smarta lösningar på nya problem.

Hur vi ska bo, arbeta och leva för en hållbar samvaro, en stabil ekonomi och hög säkerhet, hur framtidens kontor ser ut när allt fler arbetar på distans och hur framtidens boendemiljöer ser ut och om arkitektur kan spela en roll för att minska risken för nya pandemier och andra utmaningar. Det är några frågeställningar många fastighetsägare- och utvecklare står inför kopplat till Covid-19.

– Dagens situation i Sverige och världen är komplicerad och osäker. Ingen kan eller vågar förutspå hur länge Covid-19 kommer hålla på. Det vi ser nu är att synen på arbetsliv och kontor genomgår mycket stora förändringar. Att möta framtidens behov och utmaningar är extra angeläget. Vi söker nu svar på arkitekturens roll, möjligheter och utmaningar säger Marco Testa, vd för Reflex Arkitekter.

Reflex Future Force kommer att utforska hur Covid-19 påverkar framtidens bostäder, kontor och stadsbyggnad.

– Vi gör det här dels för att det är vår uppgift som arkitekter att tolka samtiden i våra projekt, men också för att vi tror att våra uppdragsgivare kommer att ha andra behov i framtiden. Genom Reflex Future Force vill vi bidra med nya insikter utifrån en unik och omvälvande situation som hela världen befinner sig i just nu, säger Marco Testa.

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

PROVA HÅLLBART BYGGANDE UTAN KOSTNAD

FULL TILLGÅNG TILL ALLT INNEHÅLL

Nu vill vi erbjuda dig att prova på hela vårt innehåll. Genom Hållbart Byggande får du uteslutande kvalitetsjournalistik och en heltäckande bevakning av bygg- och fastighetssektorn – alltid med ett hållbarhetsperspektiv. Nyheter, aktuella projekt, intervjuer, fördjupningar, analyser, branschtrender, karriär och mycket mer.

2 månader gratis. Avsluta när du vill.