Nordic Climate Group förvärvar ytterligare kylföretag i Finland

Nordic Climate Group förvärvar ytterligare kylföretag i Finland

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

MV-Jäähdytys som ägs av Nordic Climate Group och fokuserar på kylteknik och professionell köksutrustning, har förvärvat Konehuolto Jorma Heikkonen. Därmed har man förstärkt positionen i Finland och erbjudandet inom installationer och service för luftvärmepumpar på konsumentmarknaden i Nyland och Kanta-Tavastland.

Förvärvet som skedde den 30 december 2022 följer MV-Jäähdytys strategi och tillväxt. Vi välkomnar Konehuolto Jorma Heikkonen till gruppen och etablerar ytterligare en verksamhet i Finland.

– Konehuolto Jorma Heikkonen har gott renommé, hög kvalitet och nöjda kunder. Genom förvärvet kommer vi komplettera vår verksamhet med gedigen kunskap inom installation och underhåll av luftvärmepumpar för privatkunder, säger Ilpo Mäkelä, VD MV-Jäähdytys. Tillsammans kan vi möta den starka efterfrågan, fortsätter Ilpo Mäkelä.

Annons

Ledande inom minskat klimatavtryck

MV-Jäähdytys Oy tillhandahåller underhålls- och entreprenadtjänster i hela Finland med 50 års erfarenhet. Företagets gedigna kompetens täcker all utrustning från uppvärmning och kylning av fastigheter till professionell köksutrustning.

Nordic Climate Groups fokus är att hjälpa sina kunder att minimera klimatavtrycket och maximera energieffektiviteten. Planen är att fortsätta bygga ett ledande bolag i norra Europa med stark tillväxt både organiskt och genom ytterligare förvärv. Vi är övertygade om att vår framgång bygger på entreprenörskraft, decentraliserade verksamhetsenheter med samarbeten inom affärer/upphandlingar, personalutbildning och delande av tekniskt kunnande.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.