Nacka kommun får ny miljö- och bygglovsdirektör

Nacka kommun får ny miljö- och bygglovsdirektör

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Charlotte Persson är Nackas nya miljö- och bygglovsdirektör. Hon har idag uppdraget som chef för Nacka kommuns strategiska stadsutveckling och kommer att tillträda sitt nya uppdrag under hösten.

– Charlotte Persson har gjort ett väldigt bra jobb i sitt uppdrag som chef för vår strategiska stadsutveckling, och jag ser verkligen fram emot vad hon kan åstadkomma i sitt nya uppdrag som miljö- och bygglovsdirektör. Hon känner Nacka väl och har de bästa förutsättningarna att fortsätta det goda arbetet med att utveckla Nackas miljö- och bygglovsfrågor, säger stadsdirektör Victor Kilén.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få jobba i en verksamhet som har så mycket kontakt med Nackaborna. Det är med stor ödmjukhet jag går in i den prisade miljö- och bygglovsprocessen med sina drivna och erfarna chefer och likaså engagerade politiker. Jag ser mycket fram emot att ta ytterligare kliv och förenkla för Nackabor och företag att få stöd och råd i hur de kan förverkliga sina drömmar, säger Charlotte Persson.

Charlotte Persson har lång erfarenhet av samhällsbyggnadsfrågor i ett flertal kommuner. Under fyra år var hon chef för den strategiska sektionen samhällsbyggnadsavdelningen i Huddinge kommun. Hon har också erfarenhet från uppdrag som processledare för den regionala stadskärnan i Haninge kommun, som konsult för WSP och som verksamhets- och enhetschef i Botkyrka kommun. Hon har en filosofie kandidatexamen i samhällsgeografi från Lunds universitet.

Sponsrat innehåll från Bauroc
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.