GROHE levererar till Lisebergs nya hotell

Illustration: Quarryfold studio/Liseberg

GROHE levererar till Lisebergs nya hotell

ANNONS

Annons

Sanitetsleverantören GROHE ingår i tre stora projekt. Det är fastighetsbolagen Heimstaden AB, Fastighets AB Balder och det nya hotellet Liseberg Grand Curiosa som väljer bolagets produkter för sina projekt.

För det fastighetsbolaget Heimstaden kommer GROHEs produkter för kök och badrum ingå i Heimstadens Lyft 2.0 program. Projektet som omfattar omkring 700–1 000 bostäder syftar till att höja standarden samt minska energianvändningen i lägenheterna. Utöver detta, kommer GROHEs produkter även att ingå i hyresgästers hemrenoveringar vars bostäder ägs av Fastighets AB Balder. Projektet omfattar 1 000 bostäder och beräknas genomföras under 2022.

GROHE har även tagit fram specialanpassade produkter i borstad Hard Graphite åt Lisebergs nya familjehotell Liseberg Grand Curiosa Hotel. Sanitetsleverantörens produkter kommer pryda såväl hotellets allmänna ytor som personalutrymmen vilket innefattar sensorstyrda blandare och duschar.

– Vi är mycket stolta över att få ingå i dessa projekt i Västsverige och att vi fortsätter växa på flera håll runt om i landet. Heimstaden, Balder och Liseberg är stora aktörer och deras syn på hållbarhet går väl i linje med vår hållbarhetsprofil vilket gör att samarbetet som vi nu inlett känns väldigt naturligt. Med våra smarta produkter hoppas vi kunna bidra till en minskad energianvändning, en förbättrad hygien och vi är glada att få vara med kunderna på vägen att nå sina hållbarhetsmål, säger Jeanette Smårs, Sverigechef på GROHE.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.