ANNONS
Castellum uppmärksammas i globalt hållbarhetsindex

Castellum uppmärksammas i globalt hållbarhetsindex

annons
ANNONS

Castellum har för fjärde året i rad, och som enda noterade nordiska fastighetsbolag, utnämnts för sitt hållbarhetsarbete i det globala hållbarhetsindexet Dow Jones Sustainability Index.

– Vi är oerhört stolta över denna utmärkelse. Det är fjärde året i rad vi blir invalda i Dow Jones Sustainability Index som visar att vi är bäst i klassen på hållbarhet. Hållbarhet är a och o för att vi långsiktigt ska lyckas växa och vara lönsamma. Det skapar förtroende för vår verksamhet bland befintliga och potentiella kunder, aktieägare och medarbetare. Ett stort tack till alla kollegor som gjort detta möjligt, säger Henrik Saxborn, verkställande direktör Castellum AB.

Castellum är det enda nordiska fastighetsbolaget och ett av sex svenska bolag som kvalificerat sig till indexet. Dow Jones Sustainability Index, DJSI, inkluderar de bolag inom alla branscher i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet. DJSI bjuder varje år in över 3 500 noterade bolag i alla branscher att delta i utvärderingen. De som presterar i topp globalt kvalificerar in till detta prestigefulla index, som funnits sedan 1999 i syfte att styra investerare mot mer hållbara investeringar.

Henrik Saxborn. Foto: Castellum

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.