ANNONS
Boinstitutet arrangerar digital Almedalsvecka

Boinstitutet arrangerar digital Almedalsvecka

annons
ANNONS

När den traditionsenliga Almedalsveckan på Gotland nu ställs in arrangerar istället Boinstitutet en alternativ digital Almedalsvecka med seminarier, eftersnack och mingel på webben.

Seminarier kommer sändas live mån, tis och ons (29 juni, 30 juni och 1 juli). Från och med den 8 april kommer de organisationer, företag och andra som planerat och bokat upp seminarier med inriktning på bostäder kunna anmäla intresse för att få en slot-tid för sitt seminarium.

– Samtalet om bostadspolitik, bostadsbyggande och människors hem får inte avbrytas för att vi sitter i karantän, säger Moa Andersson, verksamhetsledare för Boinstitutet och initiativtagare till den digitala Almedalsveckan. Att kunna mötas i samtal, dela kunskap och erfarenheter är oerhört angeläget även i tider som de här, i synnerhet för bostadssektorn eftersom tusentals hushåll kommer få svårt att klara sina boendekostnader på grund av coronakrisen. Den drabbar en hel bransch i form av varsel, avbrutna projekt och förmodligen också minskat bostadsbyggande.

– Utöver att diskutera lösningar på kort sikt är det viktigt att få möjlighet att diskutera hur vi kan få fart på byggandet och ekonomin igen när coronapandemin lagt sig, säger Moa Andersson.

Sponsrat innehåll från Abetong
ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

PROVA HÅLLBART BYGGANDE UTAN KOSTNAD

FULL TILLGÅNG TILL ALLT INNEHÅLL

Nu vill vi erbjuda dig att prova på hela vårt innehåll. Genom Hållbart Byggande får du uteslutande kvalitetsjournalistik och en heltäckande bevakning av bygg- och fastighetssektorn – alltid med ett hållbarhetsperspektiv. Nyheter, aktuella projekt, intervjuer, fördjupningar, analyser, branschtrender, karriär och mycket mer.

2 månader gratis. Avsluta när du vill.