Betydande talare för samhällsutvecklingen till Stockholm

Betydande talare för samhällsutvecklingen till Stockholm

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Årets mest betydelsefulla evenemang för framtidens samhällsutveckling arrangeras på Kistamässan, den 22–23 maj i Stockholm. Här samlas fyra spännande konferenser med en unik talaruppställning för urban innovation – Stockholm Smart City, Energimässan, Nordic Mobility och InfraTech under ett och samma tak. Det banbrytande konferensprogrammet lovar en unik upplevelse för alla som strävar efter att driva och utveckla det framtida samhället.

Konferensdeltagarna kommer att erbjudas en mångsidig och engagerande upplevelse med fokus på samhällets viktiga fyra hörnstenar: smarta städer, energi, mobilitet och infrastruktur. Konferenserna tar upp ämnen som hållbarhet, digital utveckling, AI, IoT, säkerhet, elproduktion och distribution, kostnadseffektivitet samt rekrytering.

Bland de framstående talarna som kommer att dela med sig av sin expertis och insikter på konferensen finns:

Christer Fuglesang, Astronaut och Fysiker
Ulf Ceder, Senior Manager Mobility Research Scania
Tina Ghasemi Lindqvist, Sr Public Policy Manager Sweden & Denmark VOI
Sofia Stensson, Researcher RISE
Tomas Kåberger, Professor vid Chalmers fd. Generaldirektör för Energimyndigheten
Anna Werner, VD SvenskSolenergi
Peter Larsson, VD Sveriges Regionala Flygplatser
Oliver Bratton, VD MTR
Mikael Nordlander, Director Industry Decarbonisation Vattenfall och HYBRIT:s styrelse
Martin Andersson, Framtidsaccelerator Österåkers kommun och Johan Hammarlund Collaborative Foresight Advisor Kairos Future
Malin Klintborg, Uppdragsledare för Smartare samhällsbyggnadsprocess Lantmäteriet
Martin Fredman, Säkerhetschef Fotbollförbundet
Petro Olenych, CDTO of Kyiv City and Deputy Mayor on Digitalization of Kyiv.
Johan Wedenius, Quality & Development Manager Stockholm Stad

I framkant här och nu

“Vi är glada och stolta att tillsammans med våra samarbetspartners och medverkande kunna presentera en konferens som ligger i framkant, inte bara för framtiden utan också här och nu. Våra deltagare har tillgång till alla konferensscener och kommer att kunna ta del av ovärderlig kunskap och erfarenhet,” säger Annika Engström affärschef Live Expo.

Stockholm Smart City fokuserar på hur man tar dagens samhälle in i framtiden med ny teknik. Den smarta och hållbara staden utvecklas med framtidens teknologi och digitalisering. Nordic Mobility har sitt fokus på att främja utformningen och antagandet av nya hållbara urbana mobilitetsmodeller. Infratech behandla infrastruktur i sin helhet. Det handlar om områdena anläggning, väg-, tunnel- och brobyggande, andra markarbeten, ledningsnät, vatten och avlopp, försörjning och underhåll, utformning av offentliga rum och mobilitet samt digitalisering, energi och miljö. Energimässan med Svenskt Energiforum, samlas praktiker och experter från olika sektorer för att dela erfarenhet från energieffektiva projekt och lösningar och hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken.

Sponsrat innehåll från Fristads
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.