Bengt Dahlgren Göteborg förstärker innovationssatsning

Bengt Dahlgren Göteborg förstärker innovationssatsning

ANNONS

Annons

Med start andra halvåret 2021 har Bengt Dahlgren Göteborg ytterligare förstärkt sin satsning på innovation, digitalisering och hållbarhet.

Inledningsvis innebär det att innovationsteamet breddas med fler kompetenser. Patrick Liljeroth, som sedan tidigare är bolagets IT-chef, tar framöver även tar rollen som team manager för teamets breddning inom innovation, digitalisering och hållbarhet. Samtidigt ansluter Maria Perzon, koncernens Hållbarhetsansvariga och senior miljökonsult, och förstärker därmed ytterligare upp gruppens fokus på hållbara affärer.

– Jag ser fram emot att, tillsammans med teamet, fortsätta jobba med Bengt Dahlgren Göteborgs utveckling inom innovation, digitalisering och hållbarhet och framför allt inkorporera dessa områden än mer i varandra och vidare i kärnverksamheten. Att tänka och agera hållbart är en knäckfråga för allas vår framtid och hållbara innovationer innefattas dels i de globala målen och är dels en förutsättning för att utveckla branschen i rätt riktning, säger Patrick Liljeroth, Team manager.

– Vi fortsätter öka våra färdigheter i att tänka och göra nytt, det är ett måste för att fortsätta vara i framkant och vara relevant för våra kunder. IPCC:s senaste rapport visar att vi alla måste ta större ansvar för vårt klimat. Vi vet hur vi bygger innovativt hållbara byggnader, och vill bidra till att sprida den kunskapen i praktiken. Vi inser också att utveckling gör vi bäst tillsammans med fler aktörer. Därför är vi alltid öppna för samtal om hur vi ska ta nästa steg. Tillsammans, säger Pernilla Nordström tf, vd.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.