AFRY anställer ny affärsområdeschef för Buildings

AFRY anställer ny affärsområdeschef för Buildings

ANNONS

Annons

Mattias Andreassen blir ny affärsområdeschef på AFRYs affärsområde Buildings, med fokus på att utveckla affärsområdets tjänster inom hållbarhet och digitalisering.

Mattias Andreassen har arbetat inom AFRY sedan 2013 och är idag chef för affärsområdets verksamhet i södra Sverige, med 250 anställda på 20 kontor. Han har arbetat som entreprenör och konsult inom bygg- och fastighetsbranschen i flera länder. Bolagets affärsområde Buildings samlar fler än 2000 konsulter inom bygg- och fastighetsområdet i sex länder.

– Jag är mycket glad över att Mattias Andreassen tar över affärsområdet Buildings. Han har under flera år lett sin affärsenhet från framgång till framgång, och är dessutom en mycket omtyckt kollega, säger Malin Frenning, divisionschef Infrastructure, som affärsområde Buildings ingår i.

– Jag är stolt och glad över att ta över en så stark organisation – vi är väl positionerade på de platser där vi verkar, och ser fram emot att växa mer. Dessutom ska det bli oerhört roligt att få vara med och utveckla affärsområdet till att bli en ännu större spelare inom digitalisering, hållbarhet och förvaltning, säger Mattias Andreassen.

Mattias Andreassen tillträder sin nya tjänst den 1 december.

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.