Svensk Betong ser ny era för samhällskritisk infrastruktur med Natomedlemskap

Malin Löfsjögård, Vd Svensk Betong

Svensk Betong ser ny era för samhällskritisk infrastruktur med Natomedlemskap

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

I ljuset av Sveriges bekräftade Natomedlemskap ser branschorganisationen Svensk Betong med dess medlemsföretag en möjlighet för betongbranschen att spela en viktig roll i stärkandet av landets samhällsskydd och beredskap.

– Vi ser fram emot att arbeta nära regeringen, det militära och andra relevanta aktörer för att säkerställa att Sverige inte bara är redo att möta dagens utmaningar utan även för att vi ska vara beredda på morgondagens, säger Malin Löfsjögård, Vd på Svensk Betong.

– Genom Sveriges Natomedlemskap stärks inte bara vårt nationella samhällsskydd, det öppnar även dörrar för våra medlemsföretag att bidra till samhällskritiska infrastrukturprojekt, säger Malin Löfsjögård, Vd för Svensk Betong.

Starka egenskaper avgörande

I takt med att Sverige förbereder sig för att stärka sina försvars- och säkerhetsinfrastrukturer står Svensk Betongs medlemmar redo att möta efterfrågan med högkvalitativa och hållbara produkter i betong.

– Jag är övertygad om att betongens unika egenskaper, såsom dess hållbarhet, brandsäkerhet och långa livslängd, kommer att vara avgörande i uppbyggnaden av infrastruktur som kan motstå de utmaningar som vi kan tänkas att möta i framtiden. Vi ser fram emot att arbeta nära regeringen, det militära och andra relevanta aktörer för att säkerställa att Sverige inte bara är redo att möta dagens utmaningar utan även för att vi ska vara beredda på morgondagens, säger Malin Löfsjögård.

Sponsrat innehåll från Swisspearl
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.