Regionchef på Ramirent är årets byggchef

Regionchef på Ramirent är årets byggchef

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Jack Len, regionchef på Ramirent i Malmö, har utsetts till Årets Byggchef 2021. Han hyllas av juryn för ett stort fokus på kärnfrågor som mångfald och jämlikhet.

Årets Byggchef delas ut av branschföreningen Byggcheferna och tidningen Byggvärlden. I år delas det ut för tolfte året i rad. Lönsamhet, ledarskap, kundnöjdhet, förnyelse och etiskt agerande – både internt och externt – är de kriterier som juryn bedömer.

”Jack har en stark etisk kompass och ett rättvisetänk, och han är mån om att skapa ett arbetsklimat där alla trivs. Hans ledarstil speglar samhällsutvecklingen och han har stort fokus på kärnfrågor som mångfald och jämlikhet. Att alla människor behandlas lika, oavsett position, bakgrund och läggning, är en stor drivkraft för Jack. Ett exempel har varit att stötta initiativet Sila Snacket, för att visa att man inte accepterar en hård jargong och nedvärderande kommentarer. Andra samarbeten har handlat om att hjälpa nyanlända in i arbetslivet i Sverige. Jack var också den som såg till att Ramirent hissade Prideflaggan i Öresundsregionen. Jack har förmågan att se möjligheter snarare än problem och bidrar till hållbara lösningar och kostnadsbesparingar för kunden,” lyder juryns motivering.

– Vi var vi först i uthyrningsbranschen med att hänga upp regnbågsflaggor på alla våra kundcenters. Det skapade diskussioner, men fick i gång tankarna. Oavsett vem man är eller vilken läggning man har är man välkommen, Vi har även anammat Sila Snacket, som TL Bygg i Stockholm initierade. Det handlar om vad man säger till folk. Det finns en väldigt hård jargong i byggbranschen som kan vara både rå och taskig eller sexuella anspelningar mot kvinnor, säger Jack Len.

Sponsrat innehåll från Swisspearl
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.