PropTech-tävling ska lyfta digital innovation

PropTech-tävling ska lyfta digital innovation

ANNONS

Annons

Skanska och PropTech Sweden lanserar mästerskap inom PropTech för att få fram nya lösningar inom innovation och digitalisering.

– För att kunna leverera på vårt löfte till marknaden och samhället behöver vi accelerera inom digitalisering och innovation. Inom PropTech området finns det agila och snabbväxande företag som jag tror att vi kan påverka och driva utveckling tillsammans med och inom våra fokusområden för innovation som omfattar koldioxidneutralitet, smarta och uppkopplade byggnader och framtidens kontor, säger Henrik Ahnström, Director of Innovation på Skanska Commercial Development Nordic.

Mästerskapet PropTech Championship startade den 9 december och ansökan är öppen fram till första veckan i januari. PropTech-företagen kommer att pitcha digitalt inför en jury bestående av Skanska tillsammans med experter från fastighets- och PropTech-branschen. Pitchningen är uppbyggd som ett slutspel med kvarts- och semifinaler. Under finalen, som hålls första veckan i februari 2022, kommer samtliga tävlande att genomgå en en-timmes intervju med juryn.

– Vi är stolta över att lansera det här mästerskapet som har fötts ur en kärlek till sport och affärer, säger Roger Tofft, vd & grundare av PropTech Sweden. Det är en ny innovativ tävling och den första i sitt slag i världen. Intresset för mästerskapet har redan varit extraordinärt så det här kommer definitivt att ses på en internationell nivå och sätta vinnaren och finalisterna på kartan. PropTech Sweden är idag väletablerade och vi är stolta över våra olika medlemmar som ständigt utvecklas och överraskar branschen så det kommer att bli ett spännande mästerskap att följa, säger Roger Tofft, CEO & Founder of PropTech Sweden.

Sponsrat innehåll från Soltech

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.