NSG Group samarbetar med Solaria

Annons
annons

Glastillverkaren NSG Group samarbetar med Solaria för att tillverka semitransparenta BIPV-lösningar.

Det första Pilkingtonglas som innehåller Solarias produkter är en gemensam vision om ett byggnadsglas som ger mycket dagsljus, effektiv avbländning och har förbättrad termisk prestanda och energiproduktion. NSG Group kommer att lansera de första produkterna i Europa och har planer på att expandera marknaden att omfatta även Mellanöstern.

NSG Group skriver i ett pressmeddelande att de kommer att fortsätta samarbeta med Solaria för att säkerställa högsta möjliga prestanda, kvalitet och tillförlitlighet ytterligare produkter, inklusive aktiva färgprintade glaslösningar, samt attraktiva bröstningsglas med högeffektiv elektrisk prestanda och en bifacial (dubbelsidig) lösning.

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla sorters påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.