ANNONS
NCC renoverar danska radhus för en miljard
Foto Joakim Kröger

NCC renoverar danska radhus för en miljard

annons
ANNONS

NCC vinner sitt största enskilda renoveringsprojekt i Danmark hittills med en ny etapp av renovering av radhus i bostadsområdet Albertslund Syd åt Bo-Vest.

Kontraktet, som omfattar 503 radhus, är värt cirka en miljard kronor. Avtalet sträcker sig över drygt tre år med start i februari 2020, med möjlighet till ett villkorat tilläggskontrakt på ytterligare cirka 90 miljoner under samma tidsperiod.

I en tidigare etapp har NCC renoverat 493 radhus. De blev klara sommaren 2019 efter tre år. Husen som byggdes på 1960-talet har genom renoveringen fått en modern standard och bättre energiprestanda.

– Vi tar med oss de goda erfarenheterna från det första projektet så att vi kan arbeta så effektivt och med så bra kvalitet som möjligt, säger Dennis Nielsen, chef i NCC Renovering. Med samma organisation som i det första projektet kan vi se till att vår stora kunskap om området kan omvandlas till hög produktivitet.

Bakom projektet står Albertslund Boligselskab afd. 3702 syd/ v. BO-VEST.

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

PROVA HÅLLBART BYGGANDE UTAN KOSTNAD

FULL TILLGÅNG TILL ALLT INNEHÅLL

Nu vill vi erbjuda dig att prova på hela vårt innehåll. Genom Hållbart Byggande får du uteslutande kvalitetsjournalistik och en heltäckande bevakning av bygg- och fastighetssektorn – alltid med ett hållbarhetsperspektiv. Nyheter, aktuella projekt, intervjuer, fördjupningar, analyser, branschtrender, karriär och mycket mer.

2 månader gratis. Avsluta när du vill.