Marknadsplats för återbruk på Facebook

Marknadsplats för återbruk på Facebook

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Den nya marknadsplatsen för återbruk av byggmaterial på Facebook heter Finja Reuse och är skapad av Finja Betong. Det är en köp- och säljgrupp där privatpersoner kan lägga upp annonser med Finja Betongs produkter i andra hand. Medlemmar som köper, säljer, skänker eller byter – är gruppens motor.

Finja Reuse kommer att innehålla köp- och säljannonser från privatpersoner som har Finja Betong-produkter över från bland annat slutförda projekt. Det kan vara allt från torrbruk och block till grunder, cellplast och tillbehör.

Med detta vill företaget öka medvetenheten om återbruk och inspirera fler till ett mer hållbart och cirkulärt tänk gällande byggvaror. Samt göra det enklare för människor att återbruka Finja Betongs produkter.

Medlemmar ansvarar själva över sina köp- och säljinlägg och kontakt med potentiell köpare. Finja Betong kontrollerar inte transaktioner eller kommunikation mellan parterna. Villkor för publiceringar står i gruppens informationsruta.

Finja Reuse är ytterligare ett steg framåt i Finja Betongs hållbarhetssatsning. Att privatpersoner kan erbjuda byggvaror i andra hand genom en Facebook-grupp som företaget självt har skapat, är något nytt och unikt! Företaget utvecklar ständigt nya lösningar för ett hållbart och långsiktigt handlande av byggmaterial.

Sponsrat innehåll från Rockwool
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.