Jens Byggmark går in som investerare i soltaksföretag

Jens Byggmark går in som investerare i soltaksföretag

ANNONS

Annons
Annons

Den före detta slalomåkaren har sedan den sista världscuptävlingen 2017 intresserat sig för startup-scenen och fokus på hållbara lösningar. Nu har skidstjärnan gått in som delägare i det svenska soltaksföretaget SunRoof.

– Jag känner både respekt och förtroende för dem som driver SunRoof. De har stora erfarenheter inom entreprenörskap och deras innovativa lösningar och idéer är något som skiljer SunRoof från andra bolag i branschen, säger Jens Byggmark.

Det var i samband med Jens Byggmarks och frun Michaela Byggmark Delérs husbygge som Jens fick upp ögonen för SunRoof.

– Jag insåg snabbt att företaget erbjuder någonting utöver det vanliga då det kommer till både solenergi, design och miljö. Det är en solklar produkt som inte varit tillgänglig tidigare med samma höga prestation och låga klimatavtryck. Efter några samtal med SunRoofs VD har jag både investerat i bolaget och engagerar mig 100% operativt, säger Byggmark.

– Vi har haft en fantastisk utveckling sedan nystarten 2020 och tar nu nästa steg för att öka marknadsandelarna i Sverige. Vi är stolta över att Jens väljer att investera i SunRoof vilket stärker vår position som det självklara valet för ett tak i framtiden, säger Petteri Olsén VD på SunRoof Sverige.

Sponsrat innehåll från Bauroc

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.