Hållbarhetstrio startar Green Level AB

Hållbarhetstrio startar Green Level AB

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Hållbarhet är alltmer centralt i byggprojekt idag och frågeställningarna är både många och komplexa med fokus på materialval samt energi- och klimatpåverkan från byggsektorn, något som är högprioriterat både i certifieringssystemen och i EUs taxonomiförordning. 

Fastighetsägare och entreprenörer behöver en trygg partner som hjälper till med att optimera och effektivisera processen för att uppnå höga mål och certifieringsnivåer. Green Level har en sammanlagd branscherfarenhet på 70 år, med gedigen kunskap inom certifiering och regelverk och lång erfarenhet av hur man stöttar projekten genom hela processen.

Green Level ägs och drivs av de erfarna, välrenommerade och passionerade hållbarhetsexperterna – Torbjörn Nordgren, Filippa Persson och Anders Moberg. Alla tre arbetar med hållbarhetssamordning, undersökningar och certifieringar för både nya och befintliga fastigheter, som exempelvis BREEAM, Miljöbyggnad, WELL, NollCO2 och Svanen.

Långsiktig partner

Green Level är den långsiktiga partner som kan vägleda er genom en certifiering från tidiga skeden till ni får certifikatet i er hand. Med stort fokus på projektet och kundens önskemål och behov säkerställer vi den önskade hållbarhetsnivån på byggnaden.

– Vi har förmånen att få arbeta med många framgångsrika fastighetsägare och entreprenörer med höga hållbarhetsmål, där vår uppgift är att hjälpa till och stötta dem, en fastighet i taget säger Torbjörn Nordgren. Vi på Green Level vill vara ett företag som är bland de absolut bästa i landet på hållbarhetscertifieringar, och där långsiktiga samarbeten och affärsrelationer inom hållbart byggande är i fokus. Nu ser vi på Green Level fram emot att få arbeta och växa både i Stockholm och Malmö.

 

Sponsrat innehåll från Rockwool
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.