Hållbarhetsarenan fokuserar på energi, byggande och mobilitet under Almedalsveckan

Hållbarhetsarenan fokuserar på energi, byggande och mobilitet under Almedalsveckan

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Med bara sju år kvar till 2030 då många av våra hållbarhetsmål ska vara nådda, är det dags för samhällets omställning att ta ett rejält kliv framåt. Under politikerveckan i Almedalen kommer Hållbarhetsarenan att sätta fokus på hörnstenarna i ett samhälle: energi, mobilitet och byggande.

Hållbarhetsarenan är en välkänd mötesplats för politiker, beslutsfattare och experter från olika branscher. Här får du möjlighet att lyssna till experter inom hållbart samhällsbyggande. Vi kommer diskutera omställning av energisystemet, mer hållbara transporter och minskad miljöpåverkan från byggandet.

Vill inspirera till hållbar framtid

Hållbarhet är inte längre en fråga om val, utan en nödvändighet för att rädda vår planet. Almedalsveckan är det perfekta forumet att diskutera dessa frågor, och Hållbarhetsarenan är en ovärderlig möjlighet för politiker, beslutsfattare och allmänheten att diskutera och hitta lösningar som tar oss framåt. Vi vill ge inspiration, sprida kunskap och visa på möjligheter för en mer hållbar framtid. Veckan invigs med en framtidsspaning där du får följa med på en resa in i framtidens hållbara Sverige. Hur ser bebyggelsen ut? Vad har vi för energisystem? Hur har vi löst utmaningen med hållbar mobilitet?

Hållbarhetsarenan arrangeras av Sustainable Innovation och håller till på M/S Teaterskeppet som under veckan ligger i Visby hamn. Evenemangen pågår mellan 27 juni och 2 juli, nu finns hela veckans program publicerat på sust.se/hallbarhetsarenan.

Sponsrat innehåll från Blåkläder
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.