ANNONS
Filminstitutets vd tar plats i Skanskas innovationsråd

Filminstitutets vd tar plats i Skanskas innovationsråd

annons
ANNONS

Tre experter från andra branscher tar plats i Skanskas Innovationsråd i Sustainovation, vilket är Skanskas nyinrättade plattform för att driva utveckling och innovation med FN:s globala hållbarhetsmål i fokus.

Anna Serner, vd, Svenska Filminstitutet, Klas Åkerbäck, senior portföljförvaltare på Tredje AP-fonden, och Mats Nilsson, expert på innovationsledning inom IT- och telecom på Ericsson, ska bidra med sina erfarenheter av att framgångsrikt ha drivit innovation från idé till affär eller till bestående förändring i sina respektive branscher.

– Sustainovation ska ge Skanska möjligheter att, antingen själva eller i nätverk och samarbeten med andra, bidra till samhällsutvecklingen genom att arbeta fram innovativa och hållbara lösningar för framtiden, säger Alexandra Lauren, vice vd, Skanska Sverige.

 

Anna Serner. Foto: Per Myrehed

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.