Archus rekryterar inredningsarkitekter från Reflex

Malin Chapó och Jennie Maxe. Foto: Adam af Ekenstam

Archus rekryterar inredningsarkitekter från Reflex

ANNONS

Annons

Archus stärker upp inom inredningsarkitektur och hyresgästanpassningar med två nya inredningsarkitekter med fokus på Stockholmsmarknaden.

Malin Chapó har en Bachelor från Kingston University och har över 21 års erfarenhet av inredningsarkitektur. Jennie Maxe är utbildad inredningsarkitekt från Konstfack i Stockholm och har över 16 års erfarenhet som inredningsarkitekt. Både Malin och Jennie har stor erfarenhet av inom olika typer av inredningsprojekt, hyresgästanpassningar, kreativa workshops, projektering, utveckling av nya sätt att strukturera arbetsplatser och förstärka bolagens varumärken.

LÄS MER: Fler utbildningsplatser inom inredningsarkitektur

Båda kommer från roller som uppdragsansvariga på Reflex Arkitekter och tillsammans kommer de förstärka och utveckla affärsområdet Inredning & koncept på Archus.

– Det är med både glädje och stolthet som vi välkomnar Malin och Jennie till oss. Båda har en gedigen erfarenhet och erkänd skicklighet inom inredningsarkitektur och hyresgästanpassningar och med denna förstärkning av vårt redan framgångsrika inredningsteam flyttar vi fram våra positioner i Stockholmsregionen och tar ytterligare ett steg i att förstärka vårt helhetserbjudande till våra kunder, nuvarande som blivande, säger Erik Bruhn, vd Archus arkitektur.

LÄS MER: Cirkulärt tänk för mer hållbara interiörer

LÄS MER: Renässans för interiörer i furu och svenskt barrträ

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.