White inleder strategiskt samarbete i norr

Alexandra Hagen och Josefina Nordmark. Foto: White

White inleder strategiskt samarbete i norr

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Med anledning av samhällsutvecklingen i norra Sverige etablerar Nordmark & Nordmark arkitekter och White Arkitekter ett strategiskt samarbete. Ambitionen är att erbjuda ett konkurrenskraftigt team inom hållbar arkitektur och stadsbyggnad i flera städer.

Nordmark & Nordmark arkitekter är etablerade i Luleå och Skellefteå, majoriteten av de genomföra projekten ligger i Norrbotten och Västerbotten. White Arkitekter är etablerat i Umeå sedan 90-talet och har både pågående och genomförda projekt i bland annat Skellefteå, Umeå, Luleå och Kiruna.

– Arkitekturen påverkar människors välbefinnande och livskvalitet och stadens varumärke. Det finns både mod och framåtanda att satsa på god arkitektur i norra Sverige, projekt som Sara Kulturhus är ett av många exempel på det. White har både kompetens och kapacitet att bidra till goda livsmiljöer i norr. En viktig förutsättning är en god kunskap om sammanhanget vi verkar i. I Nordmark & Nordmark får vi en kreativ partner med gott renommé och lokal förankring i Luleå och Skellefteå. Tillsammans med Nordmark & Nordmark kan vi stödja byggherrar i processen att skapa hållbara, vackra och lönsamma projekt som utvecklar regionens attraktivitet, säger Alexandra Hagen, vd för White Arkitekter.

– Vi är övertygande om att kreativa samarbeten ger ett bättre slutresultat. Vi brinner för regionens utveckling och tillsammans kan vi göra stor skillnad på resan mot ett hållbart samhälle. Vi på Nordmark & Nordmark är starka i tidiga skeden, då nära dialog och lokal närvaro är extra viktig, tillsammans med White kan vi erbjuda ett starkt team i stora och komplexa projekt hela vägen. Vi vill fortsätta att utvecklas och nya samarbetsformer är en viktig del i detta, det ger dessutom ännu fler möjligheter att vara med och bidra till samhällsutvecklingen i norr, säger Josefina Nordmark vd för Nordmark & Nordmark arkitekter.

Sponsrat innehåll från Swisspearl
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.