White bjuder in till samtal om den hållbara staden

White bjuder in till samtal om den hållbara staden

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Hur skapas framtidens hållbara städer? Den frågeställningen vill White Arkitekter diskutera under arkitektursamtal på Frihamnsdagarna i Göteborg.

Frihamnsdagarna anordnas av Frihamnsdagarna Ekonomisk Förening och Village Impact Fund. Syftet med arrangemanget är att skapa en demokratisk mötesplats som är öppen för allmänheten att besöka och en plats där olika perspektiv får mötas och där röster får höras.

För andra året i rad bjuder nu White Arkitekter in till Samtalstorget på Frihamnsdagarna.

Annons

– Den här typen av mötesplatser erbjuder en fantastisk möjlighet! Vi på White drivs av en stark vilja att utforska och utveckla samhället till det bättre, i allt vi gör. Vi har länge saknat en bred mötesplats här i Västsverige med kapacitet att omdana våra städer och vårt samhälle. Och nu finns den! För oss var det självklart att vara med på Frihamnsdagarna redan från starten och vi ser att vårt engagemang bara växer. Nu hoppas vi på många intressanta möten mellan medborgare, politiker, journalister, specialister och visionärer – för framtidens Västsverige, säger Jacob Sahlqvist, kontorschef på White Arkitekter i Göteborg.

Förutom att Samtalstorget fylls av spontana möten, bjuder White också in sina specialister för att träffa besökarna och samtala om viktiga ämnen. Specialister på allt från cirkularitet och återbruk till hälsofrämjande vårdbyggnader, stadsutveckling och Göteborgs stads nya stadsmiljöplan turas om att gästa Samtalstorget.

 

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.