Tyréns-chef utsedd till bästa unga ledare inom samhällsbyggnad

Tyréns-chef utsedd till bästa unga ledare inom samhällsbyggnad

ANNONS

Annons

Juryn för Guldhuset imponerades av det engagemang, framåtanda och prestigelösa ledarskap som Tyréns Pernilla Thessén visar i rollen som chef för en avdelning med digitalt fokus.

CMB, Centrum för Management i Byggsektorn, delar varje år ut utmärkelsen Guldhuset till en ung ledare inom offentlig eller privat sektor som utmärkt sig som en god och framgångsrik ledare inom samhällsbyggnad. Priset delas ut av CMB i samarbete med tidningen Byggindustrin och branschorganisationerna Byggherrarna, Fastighetsägarna, Innovationsföretagen samt Byggföretagen.

I år var det Pernilla Thessén, Head of Business Area X på Tyréns, som tilldelades utmärkelsen i samband med CMB:s årsstämma. Pernilla Thessén har skapat Tyréns digitala affärsenhet från grunden, är chef över den nystartade produktorganisationen och sitter även med i företagets koncernledning.

“För sitt tillitsfulla, lösningsfokuserade och prestigelösa ledarskap, som lotsat både medarbetare och ledning rätt bland digitaliseringens grynnor och skär i en tid av ständig förändring. Mottagaren av Guldhuset 2021 har visat att nyfikenhet, framåtanda och en tydlig strategi, i kombination med lyhördhet och fokus på individer, skapar värden som överskrider ambitiöst satta mål,” lyder juryns motivering.

– Pernilla är en mycket uppskattad ledare, och att få in en sådan ung talang i vår ledningsgrupp tror jag kommer betyda jättemycket för både Tyréns och hela samhällsbyggnadsbranschens utveckling framåt, säger Ylva Berg, kollega med Pernilla och den som nominerade henne till utmärkelsen.

– Guldhuset är ett viktigt erkännande för mitt, BAX och hela Tyréns arbete för att utveckla branschen mot en mer digital och hållbar framtid. Det motiverar oss att fortsätta driva digitaliseringsfrågorna med oförminskad energi. Jag är stolt, glad och taggad, säger Pernilla Thessén.

Foto: CMB

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.