Fortsätter satsa på framtidens hållbara samhällsbyggnad

Fortsätter satsa på framtidens hållbara samhällsbyggnad

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Tyréns fokuserar på att utveckla sin verksamhet i norra Sverige och som en del i företagets tillväxtplaner har Tyréns nyligen flyttat in i ett nyproducerat verksamhetsanpassat kontor i centrala Skellefteå.

Diös är fastighetsägaren till det nya kontoret och Tyréns har haft en betydande roll i projekteringen av byggprojektet med våra egna arkitekter och inredningsarkitekter. Genom att samarbeta med NCC, som fungerade som totalentreprenör, har man gemensamt skapat en byggnad i framkant av utvecklingen när det gäller moderna och hållbara kontorshus.

– Vi är stolta över att kunna bidra till skapandet av en framstående byggnad som möter marknadens behov samtidigt som den främjar klimatomställningen och goda affärer, säger Peder Häggström, biträdande affärschef på Tyréns region nord.

Innovativa lösningar för hållbar samhällsbyggnad

En av flera åtgärder för att minska företagets klimatavtryck är att man planerat och utformat kontorsutrymmena med fokus på effektivt utnyttjande av ytorna. Dessutom har det lagts stor vikt vid installationerna i byggnaden för att minimera dess miljöpåverkan.

Vi ser fram emot att vårt nya kontorshus blir en mötesplats och en knutpunkt för samhällsbyggnadsutvecklingen i regionen. Vi är stolta över att bidra till att främja hållbara och innovativa lösningar för framtida samhällsbyggnadsprojekt.

Sponsrat innehåll från Fristads
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.