Teknikkonsultföretaget som är Sveriges bästa arbetsgivare

Teknikkonsultföretaget som är Sveriges bästa arbetsgivare

Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare genomförs av employer branding-företaget Universum varje år. Förstaplatsen gick denna gång till teknikkonsultföretaget Bengt Dahlgren.

Sveriges bästa arbetsgivare koras genom en undersökning där företagens egna medarbetare utvärderar sitt företag. Medarbetarna får betygsätta sin arbetsgivare utifrån kriterierna intern identitet, nöjdhet och vilja att rekommendera sin arbetsgivare, samt lojalitet.

Bengt Dahlgren har vid fyra tidigare tillfällen blivit branschen bästa arbetsgivare och förra året var företaget bäst i kategorin för medelstora företag, men i år toppar Bengt Dahlgren hela undersökningen.

– Vi är otroligt glada över att hamna i topp bland alla deltagande företag. Det visar att det arbete vi lagt ner för att skapa en attraktiv kultur har lönat sig. Vi har sedan vi började vara med i undersökningen arbetat med resultatet och strävat mot att ständigt förbättra vår arbetsmiljö. Vi vill sända ett stort tack till alla våra medarbetare som varje dag ser till att hålla vårt företag på topp, säger Agneta Lundén-Hjält, personalchef på Bengt Dahlgren.

– Bland konsultbolagen så är har man insett att humankapitalet är bolagets viktigaste resurs. Därför är man också benägna att jobba hårt för att erbjuda en arbetsplats för medarbetarna att älska. Dessa arbetsgivare visar att recepten för att skapa en stark kultur som uppskattas av medarbetarna finns. Är du beredd på att satsa så kan du också lyckas, säger Claes Peyron, Managing Director på Universum Sverige.

På andra plats i undersökningen kom Midroc följt av Knightec.

Sponsrat innehåll från Schneider Electric

Relaterade artiklar

Leave A Comment