Teknikkonsultföretag investerar i Sally R

Viktor Kjellberg, Anders och Fredrik Edström Foto Sally R

Teknikkonsultföretag investerar i Sally R

ANNONS

Annons

Consultive har gått in som ny investerare i Sally R tillsammans med tidigare investerare PÄAB, Tunberg i Stehag AB och Almi Invest Östra Mellansverige AB.

– Sally R är ett utvecklingstungt bolag och vi vill följa bolaget på lång sikt och stötta med vad vi kan med våra samlade kunskaper. Det är otroligt viktig teknik som Sally R arbetar med. Självklart att i slutändan ha en koldioxidnegativ produkt, men vi är i dagsläget helt nöjda med den potential vi kan se i ADA, bolagets första produkt på marknaden, säger Sergio Castagna, delägare Consultive.

– Cleantech är viktigt för oss, vi vill vara med och förbättra inomhusmiljön, och på längre sikt även utomhusmiljön via Sally Rs produkter. Vi tror starkt på Sally R som företag, på medarbetarna och produkterna. Sally R är ett ungt innovationsdrivet bolag och vi är ett teknikdrivet bolag som har kapacitet och kompetens att stötta Sally R på deras innovationsresa, säger Tobias Bäckström, VD och delägare Consultive.

– Vi är glada att välkomna Consultive som investerare i Sally R, och ser att de kan vara en tillgång för oss genom sin erfarenhet inom produktutveckling i både mekanik och elteknik. Vi har redan börjat planera för ett samarbete för vår en kommande produktrelease, säger Anders Edström, grundare och tekniskt ansvarig Sally R.

LÄS MER: Rymdteknik som renar luften

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.