Stärker positionen som en av Sveriges största leverantörer inom teknisk FM

Stärker positionen som en av Sveriges största leverantörer inom teknisk FM

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Caverion har tecknat ett Facility Management-avtal med Saab AB inom teknisk FM. Caverion ansvarar från 2 december 2024 för drift och förvaltning av Saabs fastigheter, vars verksamhet omgärdas av högt ställda säkerhetskrav.

Som rikstäckande partner kommer Caverion leverera tjänster från norr till söder. Caverion har bred erfarenhet inom Facility Management och av att arbeta i kritiska produktionsmiljöer där vi säkerställer kontinuitet i våra kunders verksamhet och optimerar värdet på fastigheterna utifrån ett livscykelperspektiv. Vi är en engagerad partner som arbetar nära våra kunder för att bidra till deras långsiktiga strategi.

Effektivt och lösningsorienterat

”Vi är glada och hedrade över förtroendet. Vår uppgift, som en av Sveriges största leverantörer inom teknisk FM, är att leverera effektiva tjänster och proaktivt lösa utmaningar så att Saab kan fortsätta fokusera på sin kärnverksamhet. Detta för att Saab ska kunna bibehålla eller öka värdet på sina fastigheter”, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

Annons

Saab är världsledande i flera discipliner inom militära och civila produkter och lösningar och Sveriges största företag inom försvarsindustrin. Saabs system och produkter är idag i stor utsträckning en del av vårt militära försvar med en avgörande betydelse för Försvarsmaktens möjligheter att verka i kris, under höjd beredskap eller väpnat angrepp.

Följer hela tekniska livscykeln

Vi formas av våra omgivningar. Genom att göra dem smarta och hållbara, ser Caverion till att företag och omvärld lyckas och att människor mår bra. De guidar sina kunder genom hela den tekniska livscykeln – från design och konstruktion och rådgivande tjänster, till projekt, tekniskt och industriellt underhåll samt Facility management – för byggnader, för infrastruktur och för industrier. Deras beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare från tio länder i norra och centrala Europa.

I april 2024 gick Caverion och Assemblin samman för att skapa ett ledande nordeuropeiskt tekniskt service- och installationsföretag: Assemblin Caverion Group. Tillsammans är de nästan 22 000 skickliga medarbetare i tio länder som delar passionen för smarta och hållbara lösningar. Deras sammanlagda omsättning uppgår till 3,8 miljarder euro.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.