ANNONS
SGBC etablerar närvaro i Göteborg

SGBC etablerar närvaro i Göteborg

annons
ANNONS

Ulrika Franzén rekryteras till tjänsten som senior certifieringsspecialist inom BREEAM på Sweden Green Building Council, SGBC. Genom rekryteringen etablerar organisationen nu närvaro i Göteborg.

Ulrika Franzén kommer till en början att ha sin kontorsplats hos White Arkitekter, som också är ett medlemsföretag till SGBC, i Göteborg.

– Vi välkomnar Ulrika Franzén till SGBC. Rekryteringen av Ulrika är strategisk och gör att vi har möjlighet att komma närmare våra medlemmar och nätverk i västra Sverige. Nu ser jag fram emot en fortsatt tillväxt för SGBC för att ge samhällsbyggnadssektorn ännu bättre förutsättningar till att utveckla hållbara byggnader och platser, säger Lotta Werner Flyborg, vd på SGBC.

Ulrika Franzén, som påbörjar tjänsten den 14 oktober, har en bakgrund inom hållbarhet och arbete med miljöcertifieringar. Närmast kommer hon från tjänsten som projektledare inom hållbarhet på Sweco Management.

– Jag ser fram emot att få fördjupa mig inom BREEAM genom att vara en del av förvaltning och utveckling av certifieringssystemet. Samtidigt är det en väldigt spännande utmaning att få vara med och skapa förankring här i väst, säger Ulrika Franzén.

Foto: Sweden Green Building Council

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.