Säljstart för nya lägenheter i Hovås

Illustration Veidekke

Säljstart för nya lägenheter i Hovås

ANNONS

Annons

Veidekke Eiendom utvecklar ett nytt Svanenmärkt bostadskvarter med totalt 82 lägenheter i tre bostadshus i Nya Hovås, strax utanför centrala Göteborg.

Lägenheterna i projektet, som har fått namnet Hovås Entré, har en boyta om 35-128 kvm som fördelar sig på 1-4 rum och kök. Den första etappen består av 50 lägenheter. Försäljningen av bostäderna påbörjades den 31 augusti, i samband med att bokningssidan släpptes för de som anmält sitt intresse. Första inflyttning i Hovås Entré är planerad att ske under sommaren och hösten 2022.

Lägenheterna byggs med Veidekkes egna inredningskoncept ID som grund där kunden får välja mellan tre designstilar för den fasta inredningen.

-Vi vet att många drömmer om att bo i en nybyggd modern lägenhet med direkt närhet till havet och knappt 15 minuter till centrala Göteborg. Nya Hovås är dessutom en levande stadsdel med all tänkbar service för det dagliga livet såsom matbutiker, apotek, Systembolaget och mindre butiker, säger Sabina Thelin, försäljningschef Väst på Veidekke Eiendom.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.