Revelop blir delägare i Myrspoven

Revelop blir delägare i Myrspoven

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Det svenska proptechbolaget Myrspoven får en ny delägare när samarbetspartnern Revelop går in som delägare.

– Revelop investerar i platser som utvecklar vårt utpräglade hållbarhetsfokus. Myrspoven ligger i framkant när det kommer till autonom energibesparing vilket går i god linje med våra ambitioner. Därför ser vi delägarskapet som en investering i vårt fortsatta samarbete och ett viktigt redskap för Revelops framtida ESG-strategi. På lång sikt innebär Revelops utpräglade hållbarhetsfokus att vi tillsammans med Myrspoven, successivt, kommer att tillämpa tekniken i flera fastigheter då samarbetet kommer fortgå och utvecklas, säger Thomas Sipos koncernchef på Revelop.

Revelop har köpt in sig och äger numera en minoritetspost i Myrspoven AB. Detta efter lyckat samarbete i processen att signifikant reducera koldioxidutsläppen, öka komforten och minska kostnaderna i Revelops fastighetsportfölj. När två mindre poster från ett tidigt stadium av “friends and family”-investering sålt sina secondaries tog Revelop tillfället i akt att förvärva aktieposterna.

– Vi går in som delägare i Myrspoven för att vi tillsammans ska kunna trappa upp utvecklingen av smarta automationslösningar och arbetet med minskade koldioxidutsläpp från vår bransch. Myrspoven har kommit långt på den här resan och vi vill både stötta dem i utvecklingsarbetet framåt och samtidigt dra nytta av det i våra fastigheter, säger Thomas Sipos.

– Att Revelop gått in som ny delägare är något vi är mycket glada över och ser som något extremt positivt. Att omvandla ett gott samarbete till en investering visar bara att de menar allvar och är minst lika engagerade i vår vision att globalt reducera fastighetsbranschens klimatavtryck med 1% säger Anders Kallebo, CEO och grundare av Myrspoven.

Sponsrat innehåll från Paroc
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.