ANNONS
Plannja och SSAB ingår nytt partnerskap

Plannja och SSAB ingår nytt partnerskap

annons
ANNONS

Nu utser SSAB Plannja till GreenCoat Partner i Skandinavien.

GreenCoat är SSABs varumärke för miljövänliga färgbelagda stål för tak, fasader och regnvattensystem där svensk rapsolja ersatt en stor del av fossilt lösningsmedlet i färgen. Det växtbaserade lösningsmedlet blir en permanent del av den slutliga beläggningen.

– Vi går mot en alltmer ekologiskt hållbar framtid, där färgbelagda stål kan spela en viktig roll när det kommer till byggnader och arkitektur. Vi gläder oss över att få med Plannja som partner på den här resan, säger Magnus Andersson, Säljchef Sverige för färgbelagda produkter på SSAB.

– Nu tar vi ytterligare ett steg i vårt arbete med att arbeta med ett miljöanpassat sortiment för Skandinavisk byggmarknad. Stål är redan återvinnings- och åter användningsbart till 100 procent utan kvalitetsförlust och med GreenCoat produktsortiment kan vi inom Plannja addera ytterligare miljöfördelar, säger Claes Axelsson, Business Director Scandinavia på Plannja.

Magnus Andersson, SSAB signerar kontraktet med Claes Axelsson, Plannja som bekräftar att Plannja numera är GreenCoat Partner till SSAB. Foto: SSAB

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.