Nu kan även grävmaskinisten påverka hållbarheten i hanteringen av schaktmassor

Nu kan även grävmaskinisten påverka hållbarheten i hanteringen av schaktmassor

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Göteborg, Sverige – Idag är vi på Pinpointer glada att meddela att vi har utvecklat en ny funktion i vårt system som gör det ännu mer heltäckande för hantering av överskottsmassor. Nu får grävmaskinisten en egen roll med tillhörande gränssnitt för att optimera utlastningen, vilket innebär att entreprenören inte behöver något annat system för att hantera sina överskottsmassor.

Med den nya funktionen kan grävmaskinisten digitalt styra utlastningen för att säkerställa att rätt material hamnar på rätt lastbil. Grävmaskinisten kan även se aktuellt fordons lastkapacitet och därmed optimera lasten vid varje tillfälle. Projektansvarig kan enkelt följa när och hur mycket som har lastats ut, från vilket område, av vilken grävmaskinist samt vart materialet har levererats. Detta ger grävmaskinisten verktyg för att optimera sin produktion samtidigt som du med helhetsansvar enkelt kan mäta produktivitet för utlastning.

Annons

Optimering leder till hållbarhet

Vår nya funktion stödjer och effektiviserar hela flödet för hantering av överskottsmassor, från matchning av överskott mot behov hos kontrollerade mottagare, till uppföljning av data för att möjliggöra förbättringar inom både ekonomi och miljö. Dessutom är det helt integrerat med BEAst följesedel.

“Vi är mycket stolta över vårt system och hur heltäckande det har blivit. Detta kommer ge våra kunder ännu bättre möjlighet att optimera sina leveranser av massor och arbeta mer hållbart”, säger Joakim Klintred, VD och grundare för Pinpointer.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.